En del av Move Management Kontakta oss

Utbildning

Diplomerad Coach – unik möjlighet att få en introduktion

Det första steget till att bli Certifierad Coach hos ICF.

Vi erbjuder i dessa Corona-tider en unik möjlighet för dig som är permitterad, uppsagd, utan jobb, sysselsättning eller dylikt att utbilda dig i professionell coaching.

Du är i sommar välkommen att delta i vår rabatterade Introduktion till Diplomerad Coach (del 1). Vill du sedan fullfölja utbildningen och bli Diplomerad Coach (del 2) är du välkommen att fortsätta under följande år.

Del 1: Grunderna i professionell coaching med ICF:s 8 kärnkompetenser

Utbildning, 5 dagar

5 dagars utbildning med grunderna i professionell coaching. Detta steg följer CoachWalks diplomutbildning, steg 1. Det gör att deltagarna kan fortsätta i en ordinarie grupp och ta det diplom som sedan kan leda till certifiering hos ICF (International Coach Federation).

Mentorcoaching, 3 timmar

Mentorcoaching 1 tillfälle a 2 timmar i triad, det vill säga grupper om 2-3 personer samt 1 timme individuellt. Totalt 3 mentortimmar, ingår i kursen.

 

Del 2: Verktygslåda, Coachande Handledning och Diplomering

Utbildning, 4 dagar (2+1+1)

Mer om professionell coaching samt Verktygslåda 2 dagar, Coachande Handledning 1 dag och Diplomering 1 dag. Deltagande (i mån av plats) i ordinarie grupp på Diplomerad Coach-utbildningen under 1 års tid efter avslutad Introduktionskurs.

Mentorcoaching under Diplomerad Coachutbildningen

Totalt 7 timmar fördelat på 3 individuella timmar och 2x2 timmar i triad. En av mentortimmarna används till att lyssna på en inspelning du gör med en träningsklient.

För mer info om priser, rabatter och vilket alternativ som passar dig/er bäst kontakta vår utbildningsansvariga Ann Kellheim på ann@coachwalk.se  och/eller 0708-451939 eller din egen kontaktperson på CoachWalk.

Kommande kurstillfällen

Steg 1: 29/6-3/7

Datum & tid
2020-06-29, 08:30

Plats
Fersens väg 3a, Malmö