Kontakta Oss!

*Namn:

*E-post:

*Telefon:

Meddelande:

förvandlingen

Vårt sätt att se på saken

Namnet Move anspelar på förändring och förflyttning, men också på kraftansamling och beredskap. Move betyder även beröra – något vi ständigt strävar efter att  göra i våra uppdrag. Fem ord som säger mycket om det vi gör. 

Vi tror på kraften i varje människa och därmed i varje organisation. 
När människor mår bra och vågar mer, är steget inte långt till att hela företag och organisationer växer och utvecklas. Vi ger alltid mycket av oss själva i våra uppdrag. Närvaron är total.

Vi resonerade igenom det hela ordentligt, skakade hand med ett leende och startade Move Management AB. Vi bestämde oss för att leverera konsekvent hög kvalitet, ständigt ligga i framkant med hjälp av egen och andras forskning, visa uppriktig respekt och omsorg om kunden och dessutom bjuda på en personlig touch i allt vi gör.

Tillsammans med uppdragsgivaren finner vi nya vägar och låter ett medvetet ledarskap och ett engagerat medarbetarskap skapa en kreativ och utvecklande organisation. Vi driver förändringsprocesser, utvecklar medvetna ledare, skapar en fungerande kommunikation och faciliterar möten som ger resultat.

Nästan hundra procent av våra kunder väljer oss även för sitt nästa uppdrag. En anledning till det är att vi ser våra kunder som personer, inte som konton. Vi tror också på att ständigt våga tänka lite annorlunda och gärna överraska på ett positivt sätt. Det är då vi lyckas beröra människorna i verksamheten – och det är det enda sättet för att skapa förutsättningar för verklig förändring.

 

Logo small

Södra Promenaden 51, 211 38 Malmö
+46 (0) 40 – 10 65 30