Kontakta Oss!

*Namn:

*E-post:

*Telefon:

Meddelande:

Ledarskap

Ledarskap är ett hantverk – inte ens kompetens du föds med. Det betyder att ledarskap är något du faktiskt kan lära dig.

Kraven på dagens ledare är stora. Igår räckte det med att vara analytiker och strateg. I dag måste en ledare också vara empatisk, entusiasmerande och en lysande kommunikatör. Dessutom belönar vårt samhälle ofta kortsiktigt tänkande, men en bra ledare behöver också stå för långsiktig uthållighet och en vilja att värna om människor i organisationen.

Det första steget mot ett medvetet ledarskap är att förstå sig själv. Först därefter kan du förstå andra. Detta kräver självkännedom, självdisciplin och anpassningsförmåga – och en insikt om att dina behov och känslor i en specifik situation inte alltid borgar för kloka beslut. En medveten ledare justerar därför sitt ledarskap för varje situation.

Vi på Move utvecklar ledare utifrån deras specifika utmaningar. Oavsett om det gäller självinsikt, kommunikativ förmåga, förståelse för gruppdynamiska processer eller kunskap kring hur man skapar kreativitet, delaktighet och lärande i organisationer. Vi arbetar med coachning av enskilda ledare, utveckling av ledningsgrupper, konsultinsatser och skräddarsydda ledarskapsutbildningar.

Alexandra Thomas är ansvarig för området Ledarskap hos oss på Move. När du kontaktar Alexandra, så lyssnar hon på din bakgrundsbeskrivning och ringar sedan in era konkreta behov. Du når henne på alexandra@move.se eller på +46 737 802 668.

 

Logo small

Södra Promenaden 51, 211 38 Malmö
+46 (0) 40 – 10 65 30