Kontakta Oss!

*Namn:

*E-post:

*Telefon:

Meddelande:

Anna Olsson trainee från Service Managers utbildningen i Malmö CoachWalk

Säg hej till Anna!

Vi har under ett par veckor haft nöjet att ta emot en trainee från Service Managers utbildningen i Malmö. Anna Olsson, här kan du läsa om hur hon upplevde sina 6 veckor på CoachWalk!

“Jag heter Anna och går en YH-utbildning i Malmö som heter Service Manager. I den utbildningen ingår där tre traineeperioder. Min första period på sex veckor har jag haft på CoachWalk. Jag är och har alltid varit intresserad av människor och hur man kan utvecklas som person och på så vis påverka sin omgivning. Människor följer efter och gör som man själv gör inte som man säger – leva som man lär. På CoachWalk har jag fått vara med under dagskurser och workshops och fått se och uppleva vilken kraft coaching är. Jag har både fått konkreta verktyg som jag kan ta med mig i min verktygslåda men också insikter om mig hur jag är kontra hur jag vill vara. Jag har förstått vikten av ett aktivt lyssnade samt betydelsen av att våga ställa frågor men även att helt och hållet lyssna på svaret. Att vara både närvarande och härvarande. CoachWalk är oerhört professionella och förmedlar på ett verklighetsförankrat sätt saker som kan upplevas som svåra att ta på. Jag är oerhört tacksam att jag har fått träffa alla dessa underbara människor och fått känna mig välkommen in i deras värld. Är du intresserad av coaching och villiga att öppna dörrarna till din personliga utveckling är detta drömstället att ha sin tranieeperiod på!”

 

 

Spåra från din sida.

Logo small

Södra Promenaden 51, 211 38 Malmö
+46 (0) 40 – 10 65 30