Kontakta Oss!

*Namn:

*E-post:

*Telefon:

Meddelande:

Laddar Evenemang
11 feb
pusselbit_1920x900

Diplomerad Coach

UTBILDNING

Vår utbildning till Diplomerad Coach vänder sig till alla som möter människor i sin vardag och vill hitta verktyg att leda dem genom att använda sig av deras egen motivation och drivkrafter. Läs mer om vad ICF Professionell Coaching är här.

Vår utbildning är en processutbildning. Det innebär att vi delar upp lärandet i fyra steg och baserar inlärningen på modern forskning kring lärande, AGES. Utbildningen ger dig kunskap om de 11 kärnkompetenserna och en verktygslåda för att utöva professionell coaching. Verktygen är en viktig del av att kunna möta klientens behov och lärstil. Vår verktygslåda är inspirerad från bl.a. Coachande Handledning, NLP, Mental Träning, Förändringsledning och TPLC. Du får i varje moment både teori, övningar och möjlighet att praktiskt öva på coachsamtal.

Som deltagare ska du genomföra 10 individuella mentorcoachtimmar. Deltagaren får en egen erfaren coach som stöttar deltagarens lärande och utveckling till Diplomerad Coach. Varje kärnkompetens gås igenom utifrån teori, övningar och deltagarna får mycket tid att både träna och reflektera. Deltagaren kommer också att coacha övningsklienter i 12 h.

Innan diplomering kommer deltagaren att känna sig trygg med de 11 kärnkompetenserna, samtalsstrukturen och ha en gedigen verktygslåda för att på ett professionellt sätt kunna coacha och möta sina träningsklienter.

KURSUPPLÄGG

  • ICF: s 11 kärnkompetenser (5 dagar)
  • Verktygslåda med bl.a NLP och Transformerande Coaching (2 dagar)
  • Ditt klientarbete, introduktion till Coachande Handledning (1 dag)
  • Diplomering och integrering av din coachförmåga (1 dag)

I KURSEN INGÅR

  • Kursmaterial + boken ”Coachande Handledning – en metodbok för ledarutveckling och professionellt klientarbete”
  • 10 timmar individuell mentorcoaching med certifierad ICF Coach
  • Utbildningen ger 72 timmar

Boka Utbildningen!

*Utbildning:

*Startdatum:

*Namn:

*Telefon:

*E-post:

Meddelande:

Logo small

Södra Promenaden 51, 211 38 Malmö
+46 (0) 40 – 10 65 30